BLOGLAR

Biltek Logo Halka
Biltek Logo Halka
HAZİRAN302022

Kitap Sayfaları

Kitap Sayfaları

Okuduğumuz her kitap, yazarın iç ve dış dünyasını olduğu gibi okuyucuya yansıtır. Okunan her bir kitap sayfasının okuyucuya kattığı değerden bahsetmek gerekirse, kitap sayfaları insanlara, bakış açısı, düşünce sistemi ile ilgili muhteşem özellikleri katar. Okumaktan zevk alarak bu işi yapan insan ise kendisinin, zaman ve mekandan bağımsız yaşayarak kitabın içinde hisseder kendisini. 

Kitap sayfaları, biz okuyanlara, hayatın en güzel bilgilerini verir. Bu tartışmaya açık ya da kapalı olabilir. Tek bildiğim, kitapların dili insanlara birşeyleri mutlaka öğretir. Duygularımıza değerler katar. Okunan kitap sayfaları sona yaklaştıkça hüzne ya da mutluluğa doğru sürükler! "Vay Be!" dedirterek. Şaşkınlığımızı gizlemeyerek mutlulukla dört köşe oluruz. 

Tavsiye üzerine okunan kitaplar ise tadından yenmez,okuyu tarafından beğenilmiş, hissedilmiş kitap sayfaları bizlere iyi bir heyecan katacaktır. Kişisel gelişim adı altında, birden fazla kitaplar mevcut bu kitapların hepsi farklı metodlar ile sizi bir kalıba sokmak için sevk eder. Ben size kitap okurken şunu ya da bunu yapın diyemem. Bu sizin karar vermeniz gereken bir şey. 

" Tavsiyemi soracak olursanız, kitapları okuyun, ilk başta sıkıcı gözükebiliyor, sonrasında huzura erişiyorsunuz!"